ANKA - DHA CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, partisine mensup İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile ilgili olarak billboardlara el ilanı dağıtmak suretiyle olmamış bir konuda ağır hakaretler içeren bir iftirada bulunmak suretiyle son derece ağır bir suç işlendiğini belirterek, “Bunu yapan şerefsizlerin de bulunmasını istiyoruz” dedi.

Genel Kurul’da söz alan, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, şöyle dedi:

“Bugün Ankara sokaklarında bir kendini bilmez, haysiyetsiz, İstanbul Milletvekilimiz Eren Erdem ile ilgili olarak billboardlara el ilanı dağıtmak suretiyle arkadaşımızı teşhir eden olmamış bir konuda ağır hakaretler içeren bir iftirada bulunmak suretiyle son derece ağır bir suç işlemiştir. Haysiyetsiz bir şebeke ahlaksız, şerefsiz bir şebeke arkadaşımızı itham eden çok ağır bir hakaretler içeren sataşmada bulunmuştur.

Az önce Ankara Valimizle görüştüm.

Bu şerefsizlerin arkasındaki güçler kim ise toplumu kutuplaştıran, ayrıştıran ve nefret söylemiyle bir iftirayı yaymaya çalışan bu anlayışın Meclis Başkanlığı tarafından da kınanması gerektiğini düşünüyorum.

Bunu yapan şerefsizlerin de bulunmasını istiyoruz.

Kimdir bunun arkasındaki güçler?

Suç duyurusunda bulunacağız.”

Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın da, “Bunu yapanları şiddetle kınadığımızı ve bunun yakından takipçisi olacağımızı da bir kez daha ifade ediyorum, Eren Erdem’e de geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

Meclis genel kurulunun bugünkü oturumunda CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, Eren Erdem hakkında Ankara caddelerindeki bilboardlara korsan olarak asılan ve üzerinde Erdem'in fotoğrafının da olduğu 'Saldırgan ve ısırgan kayıp köpek' yazılı pankartın örneğini Meclis Başkan Vekili Ahmet Aydın'a verdi.