15 saat önce SİYASET

Meclis'te AKP'li vekillerin tekme ve yumruklu saldırısına uğrayan DEM Partili Ali Bozan, "Tek bir adım geri atan namerttir. Sokakta da Meclis'te de sözünü söylemekten sakınan namert olsun" dedi.

15 saat önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özel, Bursa ziyaretinin ikinci gününde CHP Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Bursa Ulu Cami’de cuma namazını kıldı. Özel, cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

15 saat önce 3.SAYFA

İzmir'in Dikili ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Alevlerin yaklaştığı Mavikent Sitesi, tahliye edildi. Çandarlı-Denizköy karayolu da yangın nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

16 saat önce 3.SAYFA

Yüksek kar getirili fon vurgununda Volkan Bahçekapılı'nın kendisine gönderdiği 1 milyon doları elden Seçil Erzan'a teslim eden Erzan'ın 'Nur ablası' Nur Erkasap hakkında 30 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

17 saat önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'li belediyeleri hedef alarak, SGK borçlarının tahsil edileceğini açıklaması sonrası CHP'nin devraldığı büyükşehir ve il belediyelerinde birikmiş borç miktarı 56 milyar 500 milyon TL'den fazla olduğu öğrenildi. İşte il il CHP'nin devraldığı AKP'li belediyelerin borçları...

18 saat önce MAGAZİN

Defne Samyeli, Çeşme'de görüntülendi. Samyeli, Çiftlikköy'deki bir mekanda yakın arkadaşlarıyla uzun süre sohbet ederek zaman geçirdi.

19 saat önce 3.SAYFA

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, İzmir Dikili’de bir vatandaşın evindeki su şişesinden dikiş makinesine, hatta bir kilo toz şekere kadar her şeye icra getirilmesine tepki gösterdi.

20 saat önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediyelerin SGK'ye borcuyla ilgili iktidarın yaptığı hamleye ilişkin ''Elimizi kolumuzu bağlamaya çalışan bir iktidar var. Başaramayacaklar'' ifadelerini kullandı.

20 saat önce YEREL

Karşıyaka Belediyesi ve Sancar Maruflu STK Yerleşkesi’nde faaliyetlerini yürüten sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle düzenlenen ‘Aşure Günü’ etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik dilekleriyle karılan aşurenin bereketi, yaklaşık üç bin vatandaşla paylaşıldı. Başkan Yıldız Ünsal “Bu yıl da aşuremizi hep birlikte karmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dostluğumuz ve kardeşliğimiz hiç bitmesin” dedi.

20 saat önce SİYASET

Son seçim anketi Optimar Araştırma'dan geldi. Anketi açıklayan Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, bugün seçim olsa CHP'nin tarihinin en yüksek oyunu alabileceğini söyledi. Ankete göre, vatandaşın en önemli sorunu ise yüzde 65 ile ekonomi.