Davutoğlu İngiltere Başbakanı Cameron'u tebrik etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İngiltere Başbakanı Cameron'u telefonla arayarak seçim zaferini kutladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron ile telefonda görüştü.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 16:32
Davutoğlu İngiltere Başbakanı Cameron'u tebrik etti
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron ile telefonda görüştü.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, İngiltere Başbakanı Cameron'ı telefonla arayarak, seçimlerde gösterdiği başarı sebebiyle tebrik etti.

Görüşmede, İngiltere'deki seçimlerden sonra muhalefet parti liderlerinin istifasının da gündeme geldiği belirtildi. Başbakan Davutoğlu'nun, "Bu tavrı çok doğru bulduğunu" belirterek, "Türkiye'deki seçim kampanyasında da bunu örnek olarak verdiği" ifade edildi.

İngiltere Başbakanı Cameron'un da Davutoğlu'na kampanya sürecinde başarı dileklerini ilettiği kaydedildi.
AA

Son Güncelleme: 25.05.2015 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.