Gerici ‘mizah’ dergisi Misvak’ın 18 Mart karikatürü tepki çekti

Gerici “mizah” dergisi Misvak’ın sosyal medya hesabında yayımlanan 18 Mart karikatürü gündem oldu

Deniz Korcan
Deniz Korcan
19 Mart 2021 Cuma 09:17
Gerici ‘mizah’ dergisi Misvak’ın 18 Mart karikatürü tepki çekti

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle hemen herkes başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale şehit ve gazilerini andı.

İslamcı Misvak ise Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak yerine İkinci Abdulhamit’i andı. Misvak’ın karikatürü paylaşırken kurduğu cümlenin bozuk olması dikkat çekti.

Misvak’ın cümlesi şöyle:

“Dünya Harbinden 12 yıl önce Hamidiye tabyalarını yaptırıp Çanakkale zaferinn mimarı Sultan II. Abdulhamid’i ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.