İstanbul’a kar geri geliyor

İstanbul’da önceki günlerde etkili olan kar yağışı, kentte yaşamı felç etmişti. İstanbul’daki bir sonraki şiddetli yağış için 14 Şubat’a dikkat çekildi.

Deniz Korcan
Deniz Korcan
01 Şubat 2022 Salı 09:13
İstanbul’a kar geri geliyor

İstanbul’da 24 Ocak gecesi etkili olan kar yağışı, neredeyse tüm kentte yaşamı durdurdu. Binlerce araç yolda kalırken, evlerine gidemeyen vatandaşlar ise Valilik tarafından otellere yerleştirildi.

İKİNCİ YAĞIŞ İÇİN 14 ŞUBAT’A DİKKAT ÇEKİLDİ

Sosyal medyada hava tahminleriyle bilinen Hava Forum tarafından yapılan bir paylaşımda, Türkiye’yi ve İstanbul’u etkisi altına alacak ikinci yoğun kar yağışı için 14 Şubat Sevgililer Günü işaret edildi.

“TÜRKİYE, KÜÇÜK SİBİRYA OLABİLİR”

Önceki yağışlar için “İzlanda soğuğu” ifadesini kullanan hava tahmin kaynakları, önümüzdeki yağış için ise “Sibirya yağışları” tabirini kullanıyor.

AYNI MANZARALARIN YENİDEN YAŞANMASI ÜRKÜTÜYOR

Vatandaşların en büyük korkusu ise İstanbul’da yeniden aynı manzaraların yaşanmaması. Kar yağışının hayatı felç etmemesi gerektiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden önlem almasını talep ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.