NARLIDERE DEMOKRASİ EVİ İRADEMİZİ, HUKUKUMUZU VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ÇİĞNETTİRMEYECEĞİZ

15 Yıldan beri Adaletsiz yüzde 10 barajı ile Ülkeyi tek başına yönetmekte olan AKP İktidarı, geleceğini tehlike de görerek, Adaletsiz Barajı %50 ye çıkarıp varlığını sürdürme çabası içine girmiştir.

20 Nisan 2017 Perşembe 08:59
NARLIDERE DEMOKRASİ EVİ  İRADEMİZİ, HUKUKUMUZU VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ÇİĞNETTİRMEYECEĞİZ

Ülke Yönetiminin tek bir adama teslim edilmesine yönelik Referandum sürecinde Devletin bütün imkanları kullanılarak, Halkın vergileri halkın karşı olduğu bir rejimin getirilmesi için kullanılmıştır diyen Narlıdere Demokrasi Evi bileşenleri, Tek adam Rejimine karşı Narlıdere de Hayır sesini yükseltmek için oluşturduğumuz Demokrasi Evi işlevini başarı ile tamamlamıştır dedi.

Demokrasi Evi Bileşenleri açıklamasına şöyle devam etti.
Narlıdere Halkı Hayır kampanyasını sürdüren tüm siyasi partiler ve Sivil Toplum örgütleri ile birlikte Hayır oylarına sahip çıkarak Narlıdere yi %85 ile İzmirde en yüksek oy oranına çıkarmıştır.  Türkiyenin En büyük 10 ilinin 9 unda Hayır oyları öne çıkmasına rağmen Evet in bir buçuk puan önde çıkarılması Ülke çapında oy usulsüzlüğünü açıkça ortaya koymaktadır.

Binlerce sandıkta eksiksiz tek tip Evet oyu kullanıldığı, Seçmen üzerinde baskı kurulduğu, Milyonlarca usulsüz ve geçersiz oy Seçim Kurulu kararı ile geçerli sayıldığı dikkate alındığında bu Referandumun Hayır oylarının üstünlüğü ile gerçekleştiği açıktır.

Halkın kabul etmediği bu Referandum sonucu Evet olarak gösterilse de Hukuksuzdur, Adaletsizdir, Meşru değildir.

Bu nedenle de Hukuksuzluğa, Halkın İradesinin gasp edilmesine, Özgürlüklerimizin yok edilmesine karşı mücadelemiz devam edecektir.
Referandumun sona ermesi ile Demokrasi evinin işlevi bitmiş, görevi tekrar Narlıdere Demokrasi Platformuna devretmiştir. Bundan sonra Narlıdere Demokrasi Platformu anti faşist, anti emperyalist  temelde Özgürlük ve Demokrasi Mücadelesini sürdürecektir.

Referandum sonucu nun Evet olarak ilan edilmesi bizi asla yıldırmayacak, Tam aksine Tüm Demokrasi güçleri  baskı ve zulme karşı kenetlenerek meşru mücadelesinden asla ödün vermeyecektir.

Özgürlük ve Demokrasi Mücadelesinde, Gezi sürecinde kaybettiğimiz insanlarımızı unutmayacağız ve unutturmayacağız. Çünkü biz biliyoruz ki;

PENCEREDEN BAKTIĞINIZDA GÜNEŞİ ESİRGEMİYORSA GÖKYÜZÜ,

BİRİLERİ YAŞADIĞINIZ GÜNLERİN BEDELİNİ ÖDEDİĞİ İÇİNDİR.

 

Son Güncelleme: 20.04.2017 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.