Narlıdere’de hayat durdu!

Deniz Korcan
Deniz Korcan
10 Kasım 2021 Çarşamba 15:44
Narlıdere’de hayat durdu!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikal edişinin 83’ncü yıldönümünde Narlıdere’de de törenlerle anıldı. Başkan Ali Engin “Atamızın ilkelerine ve devrimlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

TÖRENLERDE DUYGU SELİ

Narlıdere’deki ilk tören Demokrasi Meydanı’nda yapıldı. Atatürk Anıtı’na çelenkler bırakıldı. Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise sirenler eşliğinde hayat iki dakikalığına durdu! Meydandaki törenin ardından Narlıdere AKM’de de Atatürk’ü anma etkinliği gerçekleştirildi. Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın mini konserinin ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Kasım’a özel hazırlanan Oratoryo Gösterisi gerçekleşti. Atatürk’ün en sevdiği şarkılar seslendirildi. Etkinliklere katılanlar duygu dolu anlar yaşadı.

“İLKE VE DEVRİMLERİNİN BEKÇİSİYİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yine bir 10 Kasım’da, sanki bizden hiç ayrılmamış gibi Atamızın huzurundayız. Atamızın ilkelerine ve devrimlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.