Tunç Soyer’den yunusların öldürülmesine tepki

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Urla’da 4 yunusun vurularak öldürülmesine ilişkin bir açıklama yaparak, “Bu cinayeti şiddetle kınıyorum, sorumlularının bulunup cezalandırılmasını bekliyorum” dedi.

20 Temmuz 2020 Pazartesi 08:46
Tunç Soyer’den yunusların öldürülmesine tepki

İzmir’in Urla ilçesinde 2 günde 4 yunusun öldürülmesi kamuoyunun tepkisini çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından yunusların öldürülmesi hakkında paylaşım yapan Soyer, şu ifadeleri kullandı:

“Urla'da dört yunusun vurulmuş şekilde sahilde bulunduğunu öğrendim. Bir canlının yaşama hakkını her şeyin önünde görüyorum. Bu cinayeti şiddetle kınıyorum, sorumlularının bulunup cezalandırılmasını bekliyorum. Hiç kimse yaşama hakkının karar vericisi ve dünyanın sahibi değil.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.