Canan Kaftancıoğlu tek aday olduğu seçimde yeniden seçildi

duruş gazetesi
duruş gazetesi
10 Şubat 2020 Pazartesi 09:08
Canan Kaftancıoğlu tek aday olduğu seçimde yeniden seçildi

CHP İstanbul İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Tek aday mevcut başkan Canan Kaftancıoğlu, seçimde blok liste ile çıktı. Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

677 delegeden 571'i kongrede oy kullandı. Geçerli 510 oyun 444'ünü alan Canan Kaftancıoğlu yeniden CHP İstanbul İl Başkanlığı'na seçildi.

İl başkanının belirlendiği kongrede ayrıca yönetim kurulu, disiplin kurulu ve kurultay delegeleri de belirlendi. Yeni yönetim 2 yıl süreyle görev yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.