CHP'liler saldırıya uğradı, gözaltına alındı

Türkiye laiktir, laik kalacak' pankartı açan 3 genç tartaklandı.

09 Ocak 2017 Pazartesi 09:25
CHP'liler saldırıya uğradı, gözaltına alındı

(DHA) - Sakarya'nın Serdivan İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde 'Türkiye laiktir, laik kalacak' yazılı pankart açıp slogan atan 3 gence bazı kişiler saldırdı. Özel güvenlik görevlileri gençleri polise teslim etti.

Sakarya'nın en büyük alışveriş merkezi olan Serdivan AVM'ye üst kattaki restoranların olduğu kata gelen CHP'li gençler "Türkiye laiktir, laik kalacak" yazılı pankart açtı.

Pankartta ayrıca "Ankara, İstanbul, Antep, İzmir, Reina" ve "CHP Sakarya Gençlik Kolları" yazıları yazarken 3 genç sloganlar attı.

Bazı kişiler gençlere saldırdı. Gençler kendilerine saldıran kişiler tarafından dövülürken, özel güvenlik görevlileri olaya müdahale etti

POLİSE TESLİM ETTİLER

Özel güvenlik görevlileri aralarında CHP Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Yusuf Konyalı'nın da 3 genci alışveriş merkezine gelen polise teslim etti. 3 genç ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.