Yeniden yargılama başvurusunda bulunduğu ve mahkeme kararının ardından Türkiye’ye döneceği açıklanan firari iş insanı ve siyasetçi Cem Uzan, sosyal medya hesabından iki eski AKP'li Abdüllatif Şener, Ali Babacan ve TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ü hedef almış, "Uzan Ailesi’ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan – Abdüllatif Şener" demişti.
Cem Uzan@uzancc
· 16 sa
@uzancc adlı kullanıcıya yanıt olarakHırsız TMSF Başkanı Ahmet Ertürk
Cem Uzan@uzanccUzan Ailesi'ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar
Ali Babacan - Abdüllatif Şener
1.562
16:09 - 1 Ara 2019
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
1.652 kişi bunun hakkında konuşuyor
'ASKERİ DARBE TEŞVİKÇİLİĞİ'YLE SUÇLANMIŞTI
2004'te TMSF'nin şirketlerinin yönetimine el koyduğu ve 'askeri darbe teşvikçiliğiyle' suçlandığı için uzun yıllardır Fransa'da yaşayan eski Genç Parti lideri Cem Uzan'ın 'Kumpasın sorumlusu hırsızlar' tweetine ilk yanıt şimdi CHP'desiyaset yapan CHP Milletvekili Abdüllatif Şener'den geldi.
Abdüllatif Şener@senerabdullatifCem Uzan başına gelenler nedeniyle Erdoğan karşıtlarına saldırmaya başlamış.
11,2 B
Ne hikmetse, süreci başlatan en önemli iki ismi; o günkü Başbakan Erdoğan ve Enerji Bakanı Güler’i görmezden geliyor.
Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı?
Göreceğiz!
18:14 - 1 Ara 2019
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
2.640 kişi bunun hakkında konuşuyor
'KORKUSU MU VAR, UMUDU MU, YAHUT BİR ANLAŞMASI MI?'
O dönem Erdoğan’ın başbakan, Hilmi Güler’in ise Enerji Bakanı olduğunu hatırlatan Abdüllatif Şener, "Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı" diye sordu:
"Cem Uzan başına gelenler nedeniyle Erdoğan karşıtlarına saldırmaya başlamış. Ne hikmetse, süreci başlatan en önemli iki ismi; o günkü Başbakan Erdoğan ve Enerji Bakanı Güler’i görmezden geliyor. Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı? Göreceğiz!" (HABER MERKEZİ)